هفته بیستونهم لیگ برتر مردان ایران با شکست فولاد مبارکه سپاهان برابر حریف خود به پایان رسید تا شهرداری ارومیه در رتبه دوم این رقابت ها قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری ارومیه فوری، در هفته دوازدهم دور برگشت مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان ایران جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، امروز تیم شهرداری ارومیه با فولاد مبارکه سپاهان به مصاف هم رفتند.
در این رقابت احمد سرمست و اصغر میرزایی به عنوان داوران اول و دوم، قضاوت بازی را برعهده داشتند. نظارت فنی و داوری هم برعهده احمد دامغانینژاد و علی یاوری بود.
در این دیدار تیم شهرداری ارومیه موفق به شکست فولاد مبارکه سپاهان تیم صدرنشین جدول این مسابقات شد.
شاگردان رحمان محمدیراد در ست نخست این مسابقه 25 بر 23 به پیروزی رسیدند.
اما در ستهای دوم تا چهارم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 18، 25 بر 18 و 25 بر 22 مغلوب شهرداری ارومیه شدند تا چهارمین شکست خود را تجربه کنند.
پوریا یلی بازیکن تیم شهرداری ارومیه با کسب 20 پوئن، امتیازآورترین بازیکن این مسابقه شد و محمود رسولی هم با کسب 11 پوئن، بهترین بازیکن تیم فولاد مبارکه سپاهان لقب گرفت.
به گزارش ارومیه فوری، تیم شهرداری ارومیه برای تجدید نظر در حکم کمیته انضباطی پوریا یلی (دو جلسه محرومیت) درخواست بررسی مجدد پرونده را به کمیته استیناف داد و این کمیته یک جلسه محرومیت این بازیکن را تعلیقی کرد و به همین دلیل یلی امروز در دیدار شهرداری ارومیه و فولاد مبارکه سپاهان به میدان رفت.