برنامه عاشیقلار آخشامی در ارومیه برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری ارومیه فوری، نخستین برنامه هفتگی کانون عاشیق های حوزه هنری آذربایجان غربی “عاشیقلار آخشامی” بعد از یکسال تعطیلی، ششم بهمن ماه امسال با حضور جمعی از هنرمندان عاشیق از شهرستان های ارومیه، سلماس، چالدران و علاقمندان به موسیقی عاشیقی با رعایت اصول بهداشتی و فاصله اجتماعی، در سالن «صفی الدین اورموی» […]
به گزارش پایگاه خبری ارومیه فوری، نخستین برنامه هفتگی کانون عاشیق های حوزه هنری آذربایجان غربی “عاشیقلار آخشامی” بعد از یکسال تعطیلی، ششم بهمن ماه امسال با حضور جمعی از هنرمندان عاشیق از شهرستان های ارومیه، سلماس، چالدران و علاقمندان به موسیقی عاشیقی با رعایت اصول بهداشتی و فاصله اجتماعی، در سالن «صفی الدین اورموی» ارومیه برگزار شد.
اجرای آهنگ های مختلف موسیقی محلی در« مکتب عاشیقی ارومیه » با موضوع های مختلف دینی و اجتماعی از جمله در وصف « حضرت محمد (ص) و حضرت علی (ع) و همچنین احترام به والدین» بخشی از نخستین برنامه کانون عاشیقهای حوزه هنری استان طی سال جاری بود.
این برنامه با هنرمندی عاشیقها «علی کریمی، عربعلی رحیمی، علی اصغر عبداللهی، مجید عنبری، میرخلیل میرزینالی، نباتعلی علیزاده، علی عابدینی، زلفعلی بابازاده، نورالدین علیزاده، بهنام رضایی، بختیار نوجوان و محمد محمدپور» در کنار شعر سرایی « داریوش صوفی» برگزار شد.
داریوش علیزاده، مدیر کانون عاشیقای حوزه هنری آذربایجان غربی طی سخنانی با اشاره به اهمیت حضور هنرمندان عاشیق در فضای مجازی و انتشار آثار موسیقیایی در این حوزه اظهار داشت: هنرمندان عاشیق گنجینه ای گرانبها از فرهنگ مردم آذربایجان را در روح و روان خود دارند و بایستی در راستای استفاده عموم مردم از این گنجینه عظیم فرهنگی بیش از پیش فعال باشند.
وی با اشاره به اینکه امروز اهمیت فضای مجازی و استفاده از این فرصت خلق شده در انتشار و تبلیغ ذهنیات بشری بر هیچکس پوشیده نیست، افزود: در حال حاضر با توجه به تعطیلی بسیاری از برنامه های هنری به علت شیوع ویروس کرونا، حضور هنری عاشیقها در فضای مجازی و به اشتراک گذاشتن اجراهای هنری خود با مردم، به خصوص جامعه جوانان و آشنایی ملت ها در سراسر دنیا با این نوع از موسیقی می تواند در رشد و شکوفایی این هنر ارزشی بسیار موثر باشد.
به گزارش ارومیه فوری، کانون عاشیقای حوزه هنری آذربایجان غربی از سال ۱۳۸۹ شمسی با هدف رشد و توسعه موسیقی عاشیقی و شناسایی و پرورش هنرمندان متعهد در این حوزه فعالیت خود را در شهرستان ارومیه آغاز کرد.
اجرای هفتگی کنسرت موسیقی عاشیقی “عاشیقلار آخشامی” با حضور هنرمندان برجسته استان با بیش از ۴۵۰ اجرا بخشی از فعالیتهای این کانون هنری در ۱۰سال گذشته بوده است، که این برنامه به علت شیوع ویروس کرونا از اسفند ماه سال گذشته تعطیل شده بود.
- لیست روزنامه های ثبتی سال ۱۴۰۴ منتشر شد
- چاپ آگهی مفقودی با ارسال رایگان
- آغاز طرح نظارت سوخترسانی نوروزی در منطقه میاندوآب
- برپایی نمایشگاه فروش بهاره و ماه مبارک رمضان در پارک جنگلی ارومیه
- پرداخت تسهیلات حمایتی به فعالان حوزه فناوری اطلاعات آذربایجان غربی آغاز شد
- هیچگونه کمبودی در بازار ماه مبارک رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
- برفروبی بیش از ۱۲۰ هزار کیلومتر باند از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی طی ۱۰ روز اخیر
- ۳۹۴ واحد تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی احیا شدند
- پشتیبانی از ساخت مسکن با کیفیت در آذربایجان غربی مطابق تکالیف وزارت راه
- افتتاح و کلنگزنی ۱۲۹ طرح کشاورزی در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر
- صادرات ۲.۷ میلیون تن کالا از مبادی گمرکی آذربایجان غربی طی سال جاری
- مصمم به دایری ۳۲ هزار مشترک جدید فیبر نوری هستیم
- امنیت شبکه از مزایای تجاری سرویس های شرکت مخابرات ایران
- کشف ۲۱۴ کیلوگرم هروئین و انهدام باند قاچاق مواد مخدر در ارومیه
- اورژانس ۱۱۵ آذربایجان غربی پاسخگوی بیش از نیم میلیون تماس طی سال گذشته
- صادرات محصولات تولیدی آذربایجان غربی بیش از ۳۱ درصد افزایش یافت
- صدور ۳۱ حکم جایگزین حبس در حمایت از محیط زیست طی سال گذشته
- پروازهای فرودگاه شهید باکری ارومیه ۳۶ درصد افزایش یافت
- پیش بینی برداشت بیش از ۲.۵ میلیون لیتر عرق بیدمشک در آذربایجان غربی
- بازیکنان شهرداری ارومیه روحیه جنگندگی بالایی دارند