نامگذاری عجیب بیمارستان جامع و تخصصی زنان ارومیه!
انتقادها در خصوص زمان افتتاح و نحوه نامگذاری بیمارستان جامع زنان ارومیه تمامی ندارد اینبار دانشگاه علوم پزشکی در اقدامی عجیب نام این بیمارستان را که قرار بود به یاد شادروان دکتر«مهزاد صدقیانی» نامگذاری شود، «بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان (مهزاد) ارومیه» نام نهاده در حالیکه بسنده کردن به نام کوچک دکتر صدقیانی […]
انتقادها در خصوص زمان افتتاح و نحوه نامگذاری بیمارستان جامع زنان ارومیه تمامی ندارد اینبار دانشگاه علوم پزشکی در اقدامی عجیب نام این بیمارستان را که قرار بود به یاد شادروان دکتر«مهزاد صدقیانی» نامگذاری شود، «بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان (مهزاد) ارومیه» نام نهاده در حالیکه بسنده کردن به نام کوچک دکتر صدقیانی نمی تواند یادآور نام و جایگاه ایشان باشد.
به گزارش پایگاه خبری ارومیه فوری و به نقل از هاناخبر، دستور ساخت بیمارستان تخصصی زنان و زایمان ارومیه، سال ۹۳ توسط استاندار وقت و بر اساس نیاز استان صادر شد. این بیمارستان که در راستای کاهش بار بیمارستان کوثر ارومیه طراحی و ساخته شده است، با گذشت ۶ سال از مصوب شدن، هنوز به افتتاح نرسیده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت تیر ماه جاری در جلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان استان آذربایجان غربی گفت: « امیدواریم تا با تامین اعتبار تا پایان سال شاهد افتتاح بیمارستان جامع زنان، باشیم و این پروژه به بهره برداری برسد».
بیمارستان جامع زنان و زایمان ارومیه در زمینی به وسعت ۳۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۲۴ هزار مترمربع و اعتباری بالغ بر ۴۶۰ میلیارد ریال در هشت طبقه و شامل ۳۰۰ تخت بیمارستانی است.
این بیمارستان دارای امکاناتی نظیر بخش تصویربرداری، رادیوگرافی، سونوگرافی، اورژانس، درمانگاه عمومی، درمانگاه تخصصی، مرکز تصویربرداری، ۹ اتاق عمل، ۱۵ تخت ویژه ICU، اتاق LDR، اتاق ایزوله، ۱۲ تخت NICU (مراقبت های ویژه نوزادان) و بخش های بستری است.
سال گذشته دکتر جواد آقازاده؛ ریاست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بیان کرد؛ «بیمارستان تخصصی ۳۰۰ تخت و خوابی زنان در عرض ۲ سال ساخته و به بهرهبرداری می رسد و مشکلات اعتباری هم نتوانستهاند جلوی پیشرفت پروژه را بگیرند. تمامی اعتبارات مورد نیاز آن از محل اعتبارات ملی تامین نشده و قسمتی از اعتبارات هزینه شده آن استانی است و تهیه تمامی تجهیزات نیز بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است».
اما در این مدت با بروز برخی مشکلات مالی این بیمارستان به برنامه های افتتاحی در سال ۹۸ نرسید و مورد انتقادات زیادی در خصوص دیر کرد زمان بهره برداری قرار گرفت.
اما رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در پاسخ به این انتقادات گفت: «منتقدان قصد ضعیف نشان دادن عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان را دارند در حالیکه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی تخصصی زنان ارومیه یک بیمارستان منحصر به فرد است و از سوی وزارت بهداشت جزو بهترین پروژهها اعلام شده است».
پس از انتقادات در خصوص زمان بهره بردای اینبار انتقادات در فضای مجازی در مورد نامگذاری این بیمارستان در اوایل سال جاری بازتاب های مختلفی داشت که هنوز هم ادامه دارد.
انتقاداتی مبنی بر نامگذاری بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان به نام بیمارستان شادروان “دکتر مهزاد صدقیانی” ، همسر دکتر جواد آقازاده ، رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از مدت ها پیش شکل گرفته بود و نامگذاری نام یک بیمارستان دولتی توسط یکی از مدیران استان به نام یکی از نزدیکانش مورد انتقاد بود.
اما روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در آن زمان اعلام کرد؛ «نام شادروان دکتر مهزاد صدقیانی برای بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخاب شده است نه توسط دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، هرچند ابتدا از طرف وزارت نام دکتر آقازاده را برای آن انتخاب کرده بودند که با مخالفت ایشان مواجه شد».
روابط عمومی دانشگاه ادامه داد: «علت این انتخاب هم بدین دلیل بود که بیمارستان عظیم تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان ارومیه که در نوع خود در سطح کشور بی نظیر است و ارائه خدمات درمانی جامع از تمامی تخصصها را به بانوان بر عهده خواهد داشت نیازمند نامی درخور و شایسته بود نامی که در عرصه خدمات درمانی به بانوان نمود داشته باشد و چه نامی بهتر از شادروان دکترمهزاد صدقیانی» .
«آیا این افتخار آمیز نخواهد بود که نام پزشکی حاذق، خادم، متعهد، متخصص، مردمی و از مفاخر طب آذربایجان غربی بر تارک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان بدرخشد؟».
اما شادروان دکتر مهزاد صدقیانی که بود؟
زنده یاد دکتر «مهزاد صدقیانی» بعنوان یک متخصص زنان و بنیانگذار IVF ( لقاح خارج رحمی ) و به عبارتی طب نوین زنان در حوزه باروری و ناباروری ، حق بزرگی بر توسعه عرصه سلامت استان در ارائه خدمات درمانی به زنان دچار نازایی داشت و خدمات شایسته ای در زمان حیات انجام داده بود و در آخرین عمل جراحی که بر روی یک زن بیمار انجام داد، در حین عمل علیرغم شروع سردرد شدید بعنوان آغازین علایم سکته مغزی در وی ولی برای نجات جان بیمار وظیفه انسانی و پزشکی خود را رها نکرد و عمل جراحی را با موفقیت به پایان رساند و بلافاصله بعد از اتمام این عمل جراحی به کما رفت و جان خود را فدا نمود که افتخاری برای استان آذربایجان غربی محسوب می شود .
نامگذاری عجیب بیمارستان جامع و تخصصی زنان ارومیه!
موضوع در اینجا خاتمه یافت تا اینکه روز گذشته تصاویری از سر در بیمارستان جامع و تخصصی زنان ارومیه منتشر شد و مشاهده شد که نام بیمارستان بدین شیوه بر سر در بیمارستان حک شده است: «مرکز آموزشی جامع زنان دکتر مهزاد»
همچنین وزارت بهداشت و درمان فروردین ماه امسال در سایت خود از بازدید وزیر بهداشت از این بیمارستان خبر داد و عنوان آن را چنین نوشته؛ « بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان ( مهزاد ) ارومیه»
حال سوال اینجاست بیمارستانی که قرار بود به نام شادروان دکتر مهزاد صدقیانی نامگذاری شود اکنون چرا تنها به نام کوچک دکتر صدقیانی بسنده کرده است. آیا برای حفظ شان دکتر صدقیانی نباید اسم ایشان کامل بر سر در بیمارستان جامع زنان ارومیه که یک پروژه ملی است حک می شد؟ اکنون کمتر کسی با دیدن و شندین نام بیماستان زنان دکتر مهزاد، به حقیقت نامگذاری این بیمارستان پی می برد و این شیوه نامگذاری نمی تواند بیان درستی از دکتر صدقیانی باشد.
در واقع نحوه نام گذاری کنونی، نه شایسته دکتر صدقیانی است و نه یادآور نام و جایگاه ایشان.
پری سعیدی کیا
- امنیت شبکه از مزایای تجاری سرویس های شرکت مخابرات ایران
- کشف ۲۱۴ کیلوگرم هروئین و انهدام باند قاچاق مواد مخدر در ارومیه
- اورژانس ۱۱۵ آذربایجان غربی پاسخگوی بیش از نیم میلیون تماس طی سال گذشته
- صادرات محصولات تولیدی آذربایجان غربی بیش از ۳۱ درصد افزایش یافت
- صدور ۳۱ حکم جایگزین حبس در حمایت از محیط زیست طی سال گذشته
- پروازهای فرودگاه شهید باکری ارومیه ۳۶ درصد افزایش یافت
- پیش بینی برداشت بیش از ۲.۵ میلیون لیتر عرق بیدمشک در آذربایجان غربی
- بازیکنان شهرداری ارومیه روحیه جنگندگی بالایی دارند
- برای رفع معظل ترافیک ارومیه نیاز به ۱۵ تقاطع غیر همسطح داریم
- بروز پدیده طلاق در شهرستان ارومیه ۱۰.۵ درصد کاهش یافت
- توزیع بیش از ۴۰۰ تن میوه شب عید در سراسر آذربایجان غربی
- رسیدگی بیش از 31 هزار پرونده تخلفاتی در آذربایجان غربی
- خنثی سازی انفجار و دستگیری ۲۸ تروریست در آذربایجان غربی، البرز و تهران
- کشف بزرگترین محموله انواع سلاح و تجهیزات ویژه آشوب و اغتشاشات در کشور
- رشد ۹۰ درصدی تردد از پایانه مرزی تمرچین توسط زائران اربعین حسینی
- تلاش بی امان سپاه جهت محرومیت زدایی و ایجاد امنیت پایدار در منطقه شمالغرب
- ۱۰۵ پروژه کشاورزی آذربایجان غربی طی هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود
- افزایش ۴۲ درصدی خرید تضمینی گندم و کسب رتبه ۵ کشوری در تولید
- خبرنگاران پرچمداران روشنگری و آگاهی بخشی در جامعه هستند
- آغاز برداشت بیش از ۷۳۰۰۰ تن هلو از باغات آذربایجان غربی