ناخرسندی فرانسه و ایتالیا از اظهارات مرکل در خصوص اصلاحات اقتصادی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری نسیم به نقل از رویترز، در حالی که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در مصاحبه با نشریه دیولت خواسته است تا ایتالیا و فرانسه اقدامات و تدابیر بیشتری را برای اجرای اصلاحات اقتصادی و هماهنگ کردن بودجه خود با قوانین کمیسیون اروپا انجام دهند، این اظهارات با واکنش منفی […]
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری نسیم به نقل از رویترز، در حالی که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در مصاحبه با نشریه دیولت خواسته است تا ایتالیا و فرانسه اقدامات و تدابیر بیشتری را برای اجرای اصلاحات اقتصادی و هماهنگ کردن بودجه خود با قوانین کمیسیون اروپا انجام دهند، این اظهارات با واکنش منفی ایتالیا و فرانسه روبهرو شده است.
بر اساس این گزارش مقام های رسمی ایتالیا و فرانسه از مرکل خواستهاند تا به جای سخنرانی کردن برای سایر کشورها به فکر مشکلات اقتصادی آلمان باشد.
اگر فرانسه و ایتالیا برای کاهش کسری بودجه و اصلاحات اقتصادی تلاش و اقدام بیشتری انجام ندهند با جریمه های کمیسیون اروپایی روبهرو خواهند شد. ایتالیا با بحران بدهی سنگینی روبروست و یکی از بالاترین بدهیها را در بین کشورهای عضو یورو در اختیار دارد.
مرکل تصریح کرد: کمیسیون اروپا به روشنی اعلام کرده است که اقداماتی که تاکنون انجام شده کافی نبوده است، من هم با این مسئله موافق هستم.
ساندرو گوتزی وزیر امور اروپایی دولت ایتالیا به شدت نسبت به اظهارات مرکل واکنش نشان داد و گفت: این مسئله مایه تأسف است که مرکل اصلاحات اقتصادی مطرح شده توسط دولت متئو رنتسی نخست وزیر ایتالیا را ناکافی ارزیابی کرده است.
وی افزود: دولت ایتالیا به خودش اجازه نمیدهد تا در امور داخلی یک کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا دخالت کند و از آلمان نیز میخواهد تا همین احترام را برای ایتالیا قائل باشد. شاید بهتر باشد که مرکل تمرکز بیشتری بر تقاضای داخلی آلمان داشته باشد و بر کمبود سرمایهگذاری در اقتصاد آلمان تمرکز کند.
میشل ساپین وزیر دارایی فرانسه نیز در واکنش به اظهارات مرکل گفت: اظهارات صدر اعظم آلمان احتمالاً با هدف جلب رضایت اعضای حزب خودش بوده است که قرار است نشست سالیانه حزب دموکرات مسیحی آلمان هفته جاری در کلن برگزار شود.
وی افزود: ما روند اجرای اصلاحات در فرانسه را برای راضی کردن یک رهبر اروپایی یا دیگری انجام نمی دهیم، این اصلاحات تنها به خاطر اینکه برای فرانسه لازم است، انجام می شود. آلمان نیز مشکلات خاص خودش را دارد.
فرانسه پیش از این باید کسری بودجه خود را تا سال 2013 میلادی به کمتر از 3 درصد تولید ناخالص داخلی کاهش می داد ولی اکنون مشخص شده است که پاریس تا سال 2017 میلادی قادر به دستیابی به این هدف نخواهد بود. فرانسه با بحران بیکاری نیز روبهرو است و این مسئله موجب شده تا محبوبیت اولاند با افت شدیدی روبهرو شده و وی به منفورترین رئیس جمهور فرانسه پس از جنگ جهانی دوم تبدیل شود.
انتهای پیام/پ1
- فرمانده انتظامی آذربایجان غربی: تولیدات محتوایی رسانه های بومی یک ضرورت است
- اشکان خطیبی استغفار کند
- موکب اربعین «شهداء گمنام سلماس» دایر شد
- پایان مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی استان با معرفی نفرات برتر
- برگزاری مسابقات بسکتبال بمناسبت هفته دولت
- افتتاح ۶۴ پروژه کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۱۹۳۵ میلیارد ریال در آذربایجان غربی
- ۴ باب مدرسه در سلماس تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره برداری می رسد
- بوی بد و چهره نا زیبای شهر ارومیه در اثر عدم لایروبی رودخانه شهرچایی
- نقش حجاب و عفاف در تأمین آرامش روانی جامعه
- آیین پایانی جشنواره نماز و نیایش ویژه شهدای مدافع حرم و سلامت کشور برگزار شد
- سوءاستفاده سیاسی از ظهور مهدی موعود(عج)
- ترجیح «تلخی برخورد صادقانه بر شیرینی کاذب منافقانه» در اندیشه ها و تفکرات شهید دکتر بهشتی
- رسانه ها و وظیفه ای به نام جهاد تبیین
- صدور آرای جایگزین حبس گام مهمی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی است
- اجرای 1363 کیلومتر شبکه گذاری گاز طبیعی در آذربایجان غربی طی سال گذشته
- اقدامات نوروز ۱۴۰۱/بهره برداری از فاز دوم کمربندی ارتش سلماس طی سال جاری
- 162 باب جایگاه عرضه سوخت منطقه ارومیه آماده ارائه خدمات در نوروز 1401
- بهره مندی ۸۶ درصدی روستاهای آذربایجان غربی از آب شرب سالم و بهداشتی
- اعطای بیش از 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک مسکن آذربایجان غربی
- استاندار و مدیرکل جهاد کشاورزی آذربایجان غربی باید پاسخگوی وضعیت سیب استان باشند